Close
Boek uw reservering

Massage Praktijk in Hardinxveld Giessendam

0634015230

Slaap massage (Nachtrust)

gapende_vrouw

Slapen is net zo belangrijk als eten en drinken. Bovendien slapen we steeds minder per nacht. Het aantal mensen met slaapproblemen neemt toe. Deze massage is erg goed voor mensen die moeilijk slapen. Men spreekt pas van slapeloosheid wanneer iemand zonder duidelijke reden dagenlanglast heeft om in slaap te raken of ‘s nachts geregeld wakker wordt, wat als gevolg heeft dat de  R.E.M slaap niet bereikt wordt. Het lichaam kan zich hierdoor niet herstellen en wordt oververmoeid wakker. Dit heeft dan overdag zijn weerslag.

Oorzaken van Slapeloosheid

images1>Stress 
>vermoeidheid
>Pijn (Hoofdpijn-zie ook Hoofdpijn Massage)
>Fibromyalgie (Zie ook Fibro massage Therapie)
>Onregelmatig leven, denk hierbij aan bijv. ploegendiensten
>Cafeïne gebruik (koffie ,cola, energie drank)
>Medicatie
>Depressief

Wie last heeft van slapeloosheid kan het volgende ervaren

Vermoeidheid, Neerslachtigheid, Hoofdpijn, Mindere weerstand,  Geheugen en Concentratie problemen, Slaperigheid overdag en snel geïrriteerd zijn.
Door een goede nachtrust komt je lichaam (waarbij de R.E.M slaap bereikt word) weer in balans.
Tijdens de R.E.M slaap maakt het lichaam de meeste antistoffen aan en worden chemische stoffen aangemaakt voor heropbouw van de weefsels. Hierdoor wordt de de groei van de weefsels bevorderd.
De belangrijkste is het groeihormoon, deze zorgt voor heropbouw.
U zult begrijpen, dat als het gehalte groeihormonen te laag is, een lichaam niet optimaal kan herstellen en er veel afvalstoffen achter blijven, die voor de vele klachten zorgen

Slaapmassage

We beginnen de massage met een techniek, waarbij we het lichaam van de bèta naar de alpha toestand brengen, dit duurt ongeveer 10 minuten. Daarna volgt een uiterst langzame en rustige massage. De totale massage duurt ongeveer 60 minuten
Deze massage behandeling kunt u het  beste plannen op een vrije dag of aan het einde van de dag, zodat u direct naar huis kunt gaan en zo de ontspanning en slaperigheid toe kan laten.
Belangrijk is dat u, na de massage geen inspannende dingen moet/gaat verrichten. (Dit doet de massage teniet)
Bij deze massage is het daarom verstandig dat u weer opgehaald wordt en niet zelf naar huis hoeft te rijden.

  • €39,5060 min

Boek Nu