Close
Boek uw reservering

Massage Praktijk in Hardinxveld Giessendam

0634015230

Even voorstellen

Door in Blog met 8 Comments

Welkom bij Your Tree of Wellness

Bij “Your Tree of Wellness” worden de massages in een huiselijke sfeer gegeven. Een sfeervolle  warme ruimte, rustige muziek (naar wens), zullen er voor zorgen dat u zich “thuis” voelt .

Op verzoek kan de massagetafel worden verwarmd door middel van infrarood, dieptewarmte . Zeker voor mensen met Reumatische aandoeningen is dit aan te bevelen.

Bij uw eerste afspraak vind er een korte intake plaats ,waarin vragen worden gesteld m.b.t lichamelijke conditie, en eventueel medicatie gebruik.

Het belangrijkste  aspect bij “Your Tree of Wellness” is

dat u zich kunt ontspannen

Share This
About The Author

8 Reacties

 1. Johanna zegt:

  Voor de eerste keer bij Wendy massage gehad. Ze vertelde me van te voren goed wat de bedoeling was:-) Wendy is zeer professioneel in huiselijke sfeer. Goede massage gehad en wist goed wat ze deed. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

 2. Hilly zegt:

  Recent heb ik een ontspanningsmassage gehad bij Wendy van Your Tree of Wellness in Sliedrecht. Ik heb deze massage als zeer prettig ervaren. Wendy is zeer professioneel in haar werk als masseur. Ze besteedt veel aandacht aan de wensen van de klant. Kortom ik zou het iedereen aanbevelen een keer bij Your Tree of Wellness langs te gaan!

 3. Jeanne en Nancy zegt:

  Vanmiddag een moeder-dochter middagje bij Your Tree Of Wellness gedaan met ontspanningsmassage (Wellness Totaal Massage) en mini-high tea in ontspannen huiselijke omgeving. Het was heerlijk! We zijn weer als herboren! Wendy nam alle aandacht en tijd voor ons. Zij is een professional met persoonlijke aandacht hoog in het vaandel!

 4. Heleen zegt:

  Hele fijne ontspanningsmassage gehad! Wendy zorgt voor een ontspannen huiselijke omgeving en neemt op een professionele manier alle tijd voor je! Ik kan niet wachten tot mijn volgende afspraak!!

 5. Manon zegt:

  Net terug van een heerlijk ontspannen massage! Goede masseuse, waarbij de wensen van de klant centraal staan. In een huiselijke intieme sfeer. Je voelt je niet opgejaagd en komt heerlijk zen thuis.

 6. Ilse zegt:

  Wat een fantastische en heerlijke middag! Ik voel me als herboren! Je staat als klant centraal en je word heel ontspannen op je gemak gesteld. 
  Wendy, bedankt!
  En zeker tot ziens! 

 7. Monique zegt:

  Een uitermate ontspannende rug-nekmassage gehad waardoor ik weer in balans kwam. Wendy is professioneel en verantwoord aan het werk. De huiselijke sfeer zorgt voor een goede ontspanning. Zeker een bezoekje met massage naar wens waard.

 8. Lia zegt:

  Inmiddels ben ik al een aantal maanden vaste klant bij Wendy. .
  Een heerlijke massage, met op de achtergrond een ontspannend muziekje. Een cadeautje voor jezelf.
  Wendy heeft kennis van zaken, maar ook magische handen.
  Dus wil jij jezelf of iemand anders verwennen, dan is dit het ideale cadeau!
  Tot over 2 weken Wendy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.